Click for more products.
No produts were found.

Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestäjänä toimii Itek Elektroonika OÜ, Magdaleena 3, Tallinn

2. Osallistumisehdot

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen vanhempien luvan. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.

3. Osallistuminen

Järjestäjä pidättää oikeuden poistaa hyvän maun tai lain vastaiset kuvat ja videot sivustolta.

4. Kuvien käyttö

Osallistumalla kilpailuun  osanottajat vakuuttavat, että heillä on täydet oikeudet kuvaan ja sen julkaisemiseen ja että kuvassa/videossa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä on kysytty lupa kuvan julkaisuun. Samalla osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden käyttää kilpailuun lähetettyjä tekstejä, kuvia ja videoita markkinointi- ja viestintätarkoituksiin ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.

5. Palkinnot

Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.
Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti  Facebookissa viestillä tai FACEBOOK  sivuilla. Jos voittajaa ei saada kiinni kahden viikon kuluessa voitosta ilmoittamisesta, arvonta voidaan suorittaa uudelleen.

6. Henkilötiedot

Kilpailuun  osallistuessaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä omissa kanavissaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Kilpailuun  yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti.

7. Kilpailun  järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä eikä niistä johtuvista kadonneista osallistumisista. Järjestäjä ei vastaa vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Järjestäjä ei ole velvollinen korvauksiin, jos voittajat eivät itse voikaan käyttää palkintoja.

8. Muut ehdot

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Erityisesti huomioitavaa on, että kilpailu ei ole Facebookin, Instagramin, Twitterin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin, Instagramiin, Twitteriin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan järjestäjän käyttöön, ei Facebookin, Instagramin, Twitterin tai vastaavan median.

Kilpailun  järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

 

Settings

Main menu

Kodinkoneet
Integroitavat kodinkoneet
Keittiön pienikoneet
TV ja kotiteatterit
Tietokoneet ja IT-tuotteet
Älypuhelimet & tabletit
Audio, video, foto
HUIPPUTARJOUKSET!
Kampanjat
Kauneutta ja terveyttä
Urheilu & harrastuotteet
Autotarvikkeet